T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Yayalar Ortaokulu

Yayalar Ortaokulu

Telefon
0 216 629 63 45
Belgegeçer
0
WEB
https://yayalarortaokulu.meb.k12.tr
Adres
KAVAKPINAR MAH. ENGİN SK. NO 1/1 PENDİK / İSTANBUL
Vizyon
Okulumuzu her zaman göreve hazır yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, ülkesine hizmet bilincine sahip öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz ile birlikte güç birliği sağlayarak; Ortaöğretim Kurumlar Sınavında yüksek yerleştirme oranına sahip, ülkemize, katılımcı, duyarlı, inisiyatif kullanabilen gençler yetiştiren,sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Atatürk´ ün ilkelerinin rehberliğinde en iyi eğitimi vererek ülkemizin ve ilimizin en iyi Ortaöğretim Kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren en güçlü eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Atatürk´ün gençlere teslim etmiş olduğu demokrasi bayrağını gelecek nesillere taşıyan, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, milli değerlerine bağlı, çağdaş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu ilkeden hareketle biz, öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkaran;Bilgili,saygılı,yenilikçi,cesaretli,özgüvenli bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onların 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımları kazandırmak için varız.
Başarılar
Öğretmen :44
Öğrenci :920
Derslik :24
Atölye-İşlik :1
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :2
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :100
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler
09:00 - 15:35
Isınma
Kalorifer Sistemi
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Pendik YHT istasyonun önünden geçen araçlar ile okulumuza ulaşım sağlayabilirsiniz. KM23,KM24,133K,16D,116 otobüsleri ile, Kavakpınar Mahallesine gelen dolmuşlar ile Ağız ve Diş-Sağlık ocağı durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
KAVAKPINAR MAH. ENGİN SK. NO 1/1 PENDİK / İSTANBUL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine 11,1 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır