İSTANBUL / PENDİK - Yayalar Ortaokulu

Recep ALEMDAR - Okul Müdürü

1985 yılında Bilecik ili Bozüyük İlçesinde doğdu.

İlk ve Orta okulu Bozüyük ilçesinde, Lise öğrenimini Eskişehir´de, Lisans Eğitimini Ankara Gazi Üniversitesinde tamamladı.

Yüksek Lisans Eğitimini, Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümünde İstanbul Marmara Üniversitesi ve Sebahattin Zaim Üniversitesi ortak protokolü kapsamında yaptı.

2008 yılında Diyarbakır Sur İlçesi Erimli İlköğretim okulunda Teknoloji Tasarım öğretmeni olarak göreve başladı.

2010 yılında İstanbul Sultanbeyli İlçesi Anafartalar İlköğretim okulunda Teknoloji Tasarım öğretmeni olarak görev yaptı.

2012 yılında İstanbul Üsküdar Kısıklı Ortaokuluna (Şuan Kısıklı Şehit Hüseyin Dalgılıç Ortaokulu ismini almıştır) Teknoloji Tasarım öğretmeni olarak atandı.

2014 yılında İstanbul Üsküdar Kısıklı Ortaokulunda (Şuan Kısıklı Şehit Hüseyin Dalgılıç Ortaokulu ismini almıştır) Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaya başladı.

2015 yılında İstanbul Pendik Zübeyde Hanım Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı.

2019 yılında İstanbul Pendik Atatürk ortaokuluna Müdür yardımcısı olarak atandı.

2019 yılında İstnabul Pendik Yayalar Ortaokulunda Kurucu Müdür olarak görevlendirilmiş olup Okul Müdürü olarak atanarak halen bu görevini sürdürmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.